01. јануар 2017.

Никад од тебе доктор

И увек си био доктор.

Ево, и ова 2017. дође некако, ја се погубио у честиткама, све су биле смислене, само сам ја био бесмислен. Оће то кад цирнеш мало више, али то су чари празничне атмосфере. Па сам се разнежио кад ми је Влајко написао да је верио девојку, на први јануар. Душе <3 А ја му само пожелео да испуни мајци бар једну жељу, он већ завршио посао за ову годину, бар што се мене тиче :D Дакле, тек је прошло нешто више од три и по чуке од ове нове године, бар у нашој временској зони, а засад се све креће у позитивном смеру и ја сам пресрећан. Слушам Банета Крстића како певуши, и даље пијем вина и не знам шта ми је. Синоћ сам имао диван сан, то је већ у прошлој години остало, али још га се сећам. И све се нешто надам да ће се поновити.

Беше нека лектира у основној школи, "Шта ко жели, то и сања". То је оно кад мува сања да је ишчупала реп од краве. Е, па овај мој сан је нешто лепши од тога, бар из људске перспективе, али то је јасно, пошто сам ја човек, а не мува.

Е, тај санак, кад би се остварио, не баш буквално, али ти његови делови који директно имају смисла, ето, можда бих и ја мајци испунио неку жељу, тамо до краја године. Није то до мајке толико, више је до мене. Мајка ће само да се обрадује, ја треба да проживим све то :) Ал ко зна колко ће воде Колубара однети у Саву, а Сава Дунавом до Црног мора, пре него што се тако нешто деси, ако се и деси.

Али свет је леп када сањамо. Срећно свима у новој, не дајте да вас заварају, имате ви то у себи :)

Нема коментара:

Постави коментар

ТоМЦии ће бити драго да прочита и ваше мишљење о овој причи... Будите слободни да коментаришете по свом нахођењу.
НАПОМЕНА:
Спамери и остали мал(в)ерозни биће перманентно избрисани, стога их молим да не кваре ТоМЦиино расположење!

Blog Archive