24. јун 2015.

Ма само нек је прича

Ево, вечерас био с колегама, сазнао шта је нешто што само лавови једу, мада нисам пробао, пошто нисам лав као што сам негда био, опала ми снага. У међувремену сам постао мераклија, ал и из Никшића по потреби, ако могу да поцрним. Кратко речено, пијем све што ми се да, али само одабрано. Елем, видео сам тамо и неке љуте зраке и којешта још, да се човек запрепасти, али то је политика фирме, не знају енглески, али добро кувају. Задовољили смо се сељачким кромпиром који није пришао близу села, ни мог, ни Салетовог, а богме ни Јоциног, а успут смо јели ћевапе.

Све што је преостало десило се између два сата пре тога и два сата после тога.

Не размишљајући ни о чему посебном, обично долазим на идеје као што је Желе Дека, или Какице, или Галимејо. То су ствари које бих требао патентирати пре него што налети неко и стварно их произведе, зато што ће се гарантовано продавати у милионима примерака. А опет су тако једноставне, да би неко могао лако да ме оптужи за крађу интелектуалне својине, иако је то моја лична и ничија друго интелектуална својина, ја сам их измислио, ето тако.

Тако исто долазим и на идеју да сам ја корњача, морско прасе, телетабис, мали принц, или принцеза - од тога, три сам измислио овог тренутка зато што не могу да се сетим шта сам изворно - и то онда звучи тако смешно да сам себи најсмешнији на свету. То ме, ваљда, и држи у животу оволико дуго, иначе сам већ три или више покушаја самоубиства имао, два незванично, и много идеја о томе како би било кад би се нешто десило. Деца су самодеструктивна у мојим годинама.

Углавном, о свему томе, и још много чему, може се рећи прегршт ствари за које сада немам концентрацију јер ме је пиво дотукло. У сваком случају, обећавам да кад имам нешто да кажем, ја ћу то касти, па макар то не било овде него на некој другој друштвеној мрежи. Па ко прати, нека прати, а и не мора, све је пролазно, па и моје бесМИСЛИце.

2 коментара:

  1. Дај бре, каква самоубиства Томцане, не трипуј п'јан. Прошао си ти фазу самодеструктивности, сад лепо буди принц или принцеза и живи лепо и не јеби по тавану. :Д

    ОдговориИзбриши
  2. Не трипујем, свашта ми је пролазило кроз главу којекаквих животних момената. То нема везе са садашњим стањем :D Елем, лепо је бити принцеза, то је и најбезбедније ваљда. А ако и није, нађе се неки Супер Марио да те извуче, а ти после поново побегнеш са Баузером ^_^

    ОдговориИзбриши

ТоМЦии ће бити драго да прочита и ваше мишљење о овој причи... Будите слободни да коментаришете по свом нахођењу.
НАПОМЕНА:
Спамери и остали мал(в)ерозни биће перманентно избрисани, стога их молим да не кваре ТоМЦиино расположење!

Blog Archive