02. април 2011.

Тотално - наставак

У склопу савршеног дана за било шта осим за учење, колеза и ја смо одрадили два подзадатка по спецификацији пројекта. Пре тога смо јели одличне ћевапе, а после тога отишли на билијар.

Шетња по Земуну, јурњава за превозом којег никад нема кад ти треба, свеж ваздух и пријатно сунце које се на тренутак изгубило пред кишом у покушају, младе даме из окружења и све то тако лепо уклопљено, да човек не пожели да ради ништа корисно.


Од прве, катастрофалне партије, одиграо сам безброј феноменалних потеза и просто сам почео да се дивим себи на скилу који сам стекао у међувремену. Али ни он није био лош, морам признати. Имали смо проблем са црном куглом, ишла је увек тамо где не треба, ја сам је два пута убацио намерно да бисмо окончали партију.

Е сад, зашто пишем о билијару, немам појма. То је тотално запањујућа игра, захтева ужасну концентрацију и прецизност, да не причам о познавању физике и оштром оку за процењивање догађаја. Савршена интерактивност :)

Ја о томе не знам пуно, али ми је ужасно забавно. Наравно, волео бих да вежбам 18 сати дневно, али немам баш услова за то.

Вратио сам се кући нешто касније. Дочекао сам нову осамдесет четворку у улици Цара Душана. Стајао пред њом 10 секунди док се нису врата отворила. Онда сам се смејао као манијак сваки пут кад треба да се отворе или затворе, што је било на свака два минута, тако да практично нисам ни престајао да се смејем све време xD Непроцењив осећај!

Наравно, већ су се нашли неки клинци који би да све што је ново упропасте, тако да ће нови бус већ сутра остати без сигурносних чекића, а вероватно ће бити и истагован, онако фино како само овдашњи момци знају то да одраде.

И тако, то је то. Немам појма шта даље да пишем, надам се да сте уживали у данашњем дану, бар колико ја. Сутра ме очекује целодневни посао, али шта ћеш, мора човек некад и да се забави мало.

14 коментара:

 1. A šta misliš da si zaposlen u-striptiz baru? Ono, radiš i gledaš koke kako plešu po onim šipkama.

  Funky business, huh? :)

  ОдговориИзбриши
 2. Одвратан посао... Сличица би ти то могла објаснити шта хоћу тиме да кажем :)

  ОдговориИзбриши
 3. Ако ти је посао из снова да се фрустрираш док коке плешу по шипкама јер не смеш да такнеш ниједну, онда океј...

  ОдговориИзбриши
 4. Što ne bih smio da ih taknem? A jes` ti neki pesimista, pa one bi same došle meni u krilo :D

  ОдговориИзбриши
 5. Зато што си запослен. Политика фирме.

  ОдговориИзбриши
 6. Лако је теби кад си директор, све би се теби увлачиле (да не кажем навлачиле), а шта да радимо ми ситни који радимо за тебе? :D Не иде то, брате...

  ОдговориИзбриши
 7. U mojoj firmi bi bio sveopšti seks, nisam ja papak koji bi ljudima branio stvari :))

  ОдговориИзбриши
 8. Ти му онда дођеш неки емпатични директор (а мислио сам да је то оксиморон). Зови ако отвориш фирму, радо бих радио за тебе, само да ме не запослиш на неком високом месту као у актуелној "није свеједно" реклами са перачем прозора :))

  ОдговориИзбриши
 9. ToMCaa, e nek si se i ti jedan dan zajebav'o. 'Ajd sad na pos'o, dosta je bilo. :P

  I šta mislite o dobro plaćenom "Probač novopečenih porno glumica" radnom mestu? ;)

  Kontam da im dolazi po jedno sto soma prijava dnevno. E to je posao iz snova.

  ОдговориИзбриши
 10. Мит, на послу сам, већ... Крајичком ока пратим обавештења. Брат лудује нешто па не могу да се концентришем на то што читам.

  Интересантно радно место, једино што све новопечене порно глумице морају донети доказе о свом здравственом стању. Али то је у порно индустрији нормална ствар. Мораш бити сигуран са ким радиш :)

  ОдговориИзбриши
 11. Ммммм, одувек сам хтела да знам кул да играм билијар али никако да имам прилике да га стварно играм.

  ОдговориИзбриши
 12. Мени је свако дружење са билијаром превише кратко :( Иначе, сконтао сам да сам форе које сам научио играјући на рачунарским симулацијама почео да преносим у реалан свет (и многе од њих успевају, само замислиш неке тачке и линије и то пролази) :)

  ОдговориИзбриши

ТоМЦии ће бити драго да прочита и ваше мишљење о овој причи... Будите слободни да коментаришете по свом нахођењу.
НАПОМЕНА:
Спамери и остали мал(в)ерозни биће перманентно избрисани, стога их молим да не кваре ТоМЦиино расположење!

Blog Archive