10. јануар 2011.

Спава ми се

Али ипак...

Путовао сам јутрос рано. Видео сам сунце кроз замагљене прозоре. Било је занимљиво. Било је чаробно. Било је ... импресивно. Путовао сам са Ћиром. Поново смо разглабали о стандардним стварима. Математици, фудбал-менаџеру и порно индустрији. У ово друго се не контам уопште. Прво и треће ми иду поприлично добро, мада нисам махер као он. Јбг, ако се Ћира у нешто разуме, то су порнићи, па фудбалски клубови, фудбалери и правила свих могућих лига на свету, па тек онда математика за коју се школује.

Стигао сам кући. Овој другој, у БГу. Фино је овде. Унутра је хладније него напољу, но добро, навикао сам већ на хладноћу. На факсу све по старом. Превише обавеза је остало за предстојеће три или четири недеље. Пробаћу да дам све у јануару.

Сузило ми је око пар пута данас. Десно. Ненаспаван сам. Мораћу то да надокнадим.

Сутра је тест из ДАА. До 14. треба послати домаћи и пројекат из ОС. Треба то и одбранити.

Треба набавити и неку опрему. Јока и Денис снимају филм. О чему? Неки млади наркомани деведесетих година. Тужна, срцепарајућа прича из Параћина. О некој девојци која је оверила на железничкој. Или тако нешто... Лепо су то све осмислили. Траже од нас да сарађујемо. Можда... Можда и испадне нешто.

Ал ако треба да се дрогирам, одбићу улогу.

6 коментара:

 1. Pa ne moraš da se drogiraš da bio glumio junkieja. :) Srećno na testu i sa ostalim radnim zadacima u kratkim rokovima. :)

  ОдговориИзбриши
 2. Зверко, морам, како бих ја знао шта џанки види ако ја то не видим... :Р Хвала, надам се да неће требати али чуваћу је у штеку негде за сваки случај. :)

  ОдговориИзбриши
 3. Super iskustvo! Samo napred, okušavaj se.

  P.S. Pročitaj knjigu ako več nisi: "Deca sa železničke stanice ZOO" Istinite ispovesti, obavezna literatura za Džankoze :)

  ОдговориИзбриши
 4. Ma koliko ja radila nešto što ne treba, volim tvoj stav prema tome. Baš zato što je tako čvrst.

  ОдговориИзбриши
 5. E nasmeja me za ovo da ti treće dobro ide. Ide ti gledanje, jel? :)

  ОдговориИзбриши
 6. Џу, не знам тачно на које искуство мислиш (: Кренуо сам с том Дјецом са колодвора ЗОО али ми је лоше издање, побркана су нека слова и речи тако да морам да нађем неко боље.

  Доротии, не знам шта бих ти рекао. Ти и даље тераш по своме.

  Ивана, гледање, разумевање појмова, осмишљавање акција и предлагање како би неке ствари могле боље да се сниме, те разликовање по квалитету. Једино имена глумаца и глумица не памтим, као ни у обичним филмовима, док продукцију врло лако препознајем :) Стилови се разликују. Нисам само наивни гледалац, тренутно сам критичар а код Џу сам написао какве планове имам за будућност (:

  ОдговориИзбриши

ТоМЦии ће бити драго да прочита и ваше мишљење о овој причи... Будите слободни да коментаришете по свом нахођењу.
НАПОМЕНА:
Спамери и остали мал(в)ерозни биће перманентно избрисани, стога их молим да не кваре ТоМЦиино расположење!

Blog Archive