06. март 2010.

Хеј

НАПОМЕНА: Текст садржи минималну дозу уобичајених дневних израза који се у принципу максимално избегавају али се, упркос томе, максимално користе. Извињавам се унапред.

Знаш оно кад си тотално сјебана и немаш појма шта ћеш са собом? Вероватно знаш, свако је прошао кроз то милион пута. И ти си бар једном.

Е сад, видиш, кад се нађеш у таквом стању, сети се како увек јако пожелиш да они који на то утичу престану да раде то што раде, како би ти престала тако да се осећаш.

Сећаш се, зар не?

Примећујеш да је мало глупо кад ти тако неко нешто ради, а ти на то никако не можеш да утичеш и само остајеш у том стању. Оно, вртиш се у круг и никако да те нека центрифугална сила избаци ван њега. То је ваљда због тога што је центрифугална сила фиктивна.

Све у свему, пошто си се тако лепо присетила, ја ти се захваљујем на томе. А ти полако размисли шта сам ја хтео да кажем. Ако ти је важно - сетићеш се. Ако ти није важно - јеби га, шта да радимо. "Не може се ухватити сенка".


2 коментара:

  1. Вероватно ће разумети свако... Можда она неће (мада би разумела), али то више изгледа није ни битно. Био је то нови круг посвећен другој особи. Враћам се на старо :)

    ОдговориИзбриши

ТоМЦии ће бити драго да прочита и ваше мишљење о овој причи... Будите слободни да коментаришете по свом нахођењу.
НАПОМЕНА:
Спамери и остали мал(в)ерозни биће перманентно избрисани, стога их молим да не кваре ТоМЦиино расположење!

Blog Archive