16. фебруар 2010.

Скептик?


Немам шта да додам, тренутно сам расположен да слушам ову песму, па је одслушајте и ви... Иначе је одавно нисам чуо :)

4 коментара:

 1. I ja sam u Van Gogh fazi, Za godine tvoje, Rodjendan i tako to... Slaže mi se sad!

  ОдговориИзбриши
 2. Јеје :))
  Једно време сам га тотално запоставио (Ван Гог). Једноставно ти падне нека песма на памет, а кад прође једна сетиш се друге, па треће итд.
  Не знам по ком систему ми падају песме на памет, али много песама везујем за неке догађаје или људе. Ван Гогу припада више слојева мог живота и скоро свака песма је по једна ненаписана страница дневника (не мислим на текстове песама већ на ситуације за које их везујем).

  Вечерас сам, пак, слушао песме покојног Рође Раичевића и Кнеза. Тотално други тип (тј. чак и два различита типа)... Пробуди се тако нешто у теби и доведе ту неку "фазу" у музици, читању, писању, сликању и уопште свему што чини твој живот. Срећа па ове фазе кроз које пролазим ових дана трају кратко (неколико сати, највише један дан), а чини ми се да знам отприлике и како ће се завршити - #викендом успомена# у Крагујевцу. :)

  ОдговориИзбриши
 3. Pa da, uglavnom svi tražimo pesmu koja opisuje trenutno raspoloženje i onda je slušamo, pa posle nekog vremena kada je ponovo pustiš ili slučajno nabasaš na nju setiš se tačno šta se tih dana kada si je slušao dogadjalo, o čemu se razmišljalo... Ideš u Kragujevac?

  ОдговориИзбриши
 4. О, да... Што послом, што из задовољства. Биће то леп викенд после целонедељних одлазака на факс укључујући и суботу која долази :D

  Обично упамтим песму по ситуацији у којој сам је први пут чуо, мада не мора тако да буде. Ако сам је чуо под јаким утиском, вероватно ће тај утисак бити упамћен... Да не причам о друштву у коме сам чуо, слушао или певао неку песму. Не припада свака песма свакоме :)

  ОдговориИзбриши

ТоМЦии ће бити драго да прочита и ваше мишљење о овој причи... Будите слободни да коментаришете по свом нахођењу.
НАПОМЕНА:
Спамери и остали мал(в)ерозни биће перманентно избрисани, стога их молим да не кваре ТоМЦиино расположење!

Blog Archive