13. септембар 2008.

Коментари на коментаре...

Не знам како други виде оно што ја кажем, али ја сам најчешће искрен са вама... Кажем - најчешће, јер обично увек сакријем нешто, па онда и нисам баш ДО КРАЈА искрен... Ипак, суштина се не може увек ухватити, али се добрим разматрањем свега што сам икада рекао може доћи (очекивали сте) НИ ДО ЧЕГА... :)
Шта сам овиме хтео да кажем... Када кажем нешто није то баш онако како ја заиста мислим. У ствари, ја мислим о нечему и онда га изувијам тако да нико не може заиста провалити о чему мислим. Штавише, користим и неке фразе које у том случају и нису баш прикладне, па се онда читалац може навести на погрешну мисао, боље речено - на странпутицу.
Дакле, кад сам рекао (у претходном посту) могло је да се деси, али се није десило, то нема никакве везе са нечим што се у ствари могло десити. Заправо, хтео сам да кажем да се то не може десити и да је само теоријски постојала могућност да се деси, те да је и та теоријска могућност у ствари минимална. Стога, кад сам рекао могло се десити, хтео сам да кажем постојала је могућност за нешто, али је сада та могућност потпуно угашена. Дакле, није прецизно није се десило већ сада се више не може десити! Бар не у скорије време... :(
Како време одмиче, све више људи који читају овај блог приметиће да понекад причам бесмислице и само околишам и никада не кажем заиста шта ми је на души... Е, ко ме зна, знаће да ћу ту истину изрећи мало касније, јер свака се истина на крају сазна и не вреди да се скрива. Тако је било и са оним мејлом од Урошевића за Гукија, тако ће бити и са сваком другом истином на свету, па и са овом... Јер, напослетку, ја је волим, то је моја истина...

3 коментара:

  1. Шта ли си сад хтео да кажеш у овом посту, Бог свети зна... :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Како рекоше неки мудраци некада давно, "Ко разуме - схватиће"... Било је сувише компликовано да бих ти сада то могао објаснити. У сваком случају - нешто није у реду :)

    ОдговориИзбриши
  3. Шта сам написао у прошлом посту, то и даље мислим... И даље сам потпуно сигуран да знам шта причаш. Јебо те, Томча, нисам сис'о весла.. (а ни прогут`о чамац)... :)

    ОдговориИзбриши

ТоМЦии ће бити драго да прочита и ваше мишљење о овој причи... Будите слободни да коментаришете по свом нахођењу.
НАПОМЕНА:
Спамери и остали мал(в)ерозни биће перманентно избрисани, стога их молим да не кваре ТоМЦиино расположење!

Blog Archive